MainoKSET & MAINOSMUSIIKKI

Musiikin merkitys mainonnassa unohtuu helposti, kun huomio keskittyy hyvään tarinaan tai (videomainosten kohdalla) näyttävään visuaalisuuteen. Näiden elementtien tärkeyttä ei missään nimessä sovikaan kiistää. On kuitenkin syytä huomata, että ilman tarkoituksenmukaista musiikkia mainoksen viesti saattaa menettää suuren osan tehostaan. Katalogeista ostettu valmismusiikki puolestaan ei välttämättä istu mainoksen kokonaisuuteen.

Mainoksen äänimaisemaa suunnitellessa ei siis kannata sortua liian helppoihin ratkaisuihin. Me Soundhillillä pystymme tuottamaan laadukasta ja yksilöllistä äänimainontaa juuri sinun yrityksesi tarpeista ja arvoista lähtien. Mainosmusiikin tekemisessä meille tärkeää on musiikin sovittaminen mainoksen kokonaisteemaan, jotta musiikki tukee mainoksen viestiä parhaalla mahdollisella tavalla. Työllämme on täysi tyytyväisyystakuu: musiikkia tai äänimaisemaa tuotettaessa korjauksia tehdään niin kauan, että lopputulos on juuri sellainen, mitä asiakas hakee.

Hoidamme halutessasi myös yhteydet radioaseman suuntaan ns. avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse murehtia mistään!

Yrityksen äänibrändäys

Musiikin käyttäminen liiketoiminnassa ei rajoitu pelkästään mainontaan, vaan mittatilaustyönä tehdyllä musiikilla tai äänimaailmalla voidaan luoda firmalle oma, tunnistettava äänibrändi. Tätä voidaan käyttää niin radio-, TV- kuin Internet-mainoksissakin. Laajimmillaan yrityksen omaa ”soundia” voidaan hyödyntää konkreettisesti jopa firman toimipisteissä. Yksilöity äänimaisema voi parhaimmillaan saada asiakkaan viihtymään paremmin. Oma äänibrändi, joka toistuu yrityksen mainonnassa ja yleisilmeessä kauttaaltaan, nostaa tutkimusten mukaan myyntilukemia.