Uusi artistikiinnitys KÆSAR – debyyttisinkku NYT!

 

TIEDOTE: KÆSARIN ‘HITTO MIKÄ TRANSSI’ RIKKOO SUOMENKIELISEN POPIN RAJA-AITOJA

KUUNTELE: http://sptfy.com/W4i 

Suomalainen popmusiikki vuonna 2016 elää murrostilassa. Tuoreet artistit ja nuoret tuottajat ovat siirtymässä kohti kansainväliset standardit täyttävää musiikintekoprosessia, jonka inspiraationa toimii modernin musiikkituotannon välineiden muodostama loputon mahdollisuuskenttä. Marraskuun ensimmäisenä päivänä tämän kehityksen etulinjaan haluaa liittyä myös tuottaja-artisti KÆSAR.

KÆSAR on oman elämänsä antisankari ja suomenkielisen nykypopmusiikin epäpyhä messias. KÆSARin maailmankatsomusta kuvaa oivallisesti hänen itsensä masinoima klassikkofraasi ”sinäkin, Brutukseni”: hän yllättyy toistuvasti toisten ihmisten sisäisistä maailmoista. Toisin kuin antiikin aikainen vastineensa, hän kuitenkin jää eloon kertomaan niistä ja tekee sen häpeilemättömien pop-laulujen muodossa.

KÆSARin ensijulkaisu on kappale nimeltä Hitto Mikä Transsi. Se kuvaa timanttiporamaisella tarkkuudella sitä punaviinin hämärtämää aamuöistä hetkeä liian pienessä olohuoneessa liian monen ihmisen kanssa musiikin pauhatessa. Koti on kaukana – ja se on yhdentekevää. Musiikin voiman ja tunteellisten ihmiskohtaamisten aikaansaama transsi riittää. Hetken ajan on olemassa vain täydellinen ilo.

Käy tykkäämässä KÆSARin Facebook-sivusta, jotta pysyt kartalla! Suomenkielisen popin tulevaisuus on tässä ja nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *